Close

Uslovi korišćenja

1. Osnovni podaci o firmi

AGENCIJA „NANA“ S.V.
Pun naziv: Agencija za pružanje usluga pomoći u kući NANA S.V. Svetlana Vučković PR
Kralja Milana 19b, Beograd
Matični broj: 61893008
PIB: 105875449

1.1 Kontakt podaci

Telefon: 011/3344-774
Mobilni:060/4424-365
E-mail: agencijanana[at]agencijanana.rs

2. Zaštita privatnosti korisnika

Svim kupcima/korisnicima sajta agencijanana.rs garantujemo putpunu privatnost. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi ljudi koji odgovaraju za funkcionisanje sajta odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Prikupljanje, držanje, obrada i korišćenje podataka o ličnosti vrše se u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (“Pravni osnov: Član 12. stav 1. tačka 3. Zakona o ličnim podacima.“). Podaci o ličnosti se neće koristiti izvan svrhe za koju su prikupljeni, osim za potrebe vođenja krivicnog postupka ili zaštite bezbednosti Republike Srbije, na način predviđen zakonom. Preduzete su sve potrebne mere zaštite podataka, u skladu sa utvrđenim standardima i postupcima, a koje su potrebne da bi se podaci zaštitili od gubitka, uništenja, nedopuštenog pristupa, promene, objavljivanja ili svake druge zloupotrebe.
Prikupljene informacije se ne daju na uvid, niti se razmenjuju s drugim organizacijama koje su izvan sistema pripreme i uređivanja sajta, osim u slučajevima predviđenim zakonom. Podaci se neće koristiti u svrhe koje nisu u skladu sa zakonom niti na bilo koji drugi način koji bi mogao da bude štetan po Vas uključujući i narušavanje Vaše privatnosti.

3. Plaćanje

Plaćanje robe se obavlja karticom (na sajtu, u nastavku procesa formiranja narudžbine)

3.1 Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem Interneta u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebnom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje Banka intesa Beograd, pa se tako kompletan proces naplate obavlja na stranicama Banka Intese. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

3.2 Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala na razumevanju.

Uslovima korišćenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

4. Dostava

Dostava video materijala za pohađanje teorijskog dela online obuke Agencije NANA je isključivo putem interneta (email ili drugi formati). Rok isporuke je promenljiv u zavisnosti od brzine internet provajdera koju poseduje kupac. Svi propratni materijali će isto tako biti dostavljeni naručiocu online putem na njegovu mail adresu.

5. Politika reklamacija

Kupac nije u mogućnosti da izvrši reklamaciju usluga. Ukoliko postoji bilo kakav problem sa isporukom video materijala i dodatnih priloga kontaktirati Agenciju NANA agencijanana[at]agencijanana.rs i prijaviti problem.

Cene na sajtu agencijanana.rs, iskazane su u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.
Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – stigao nepotpun video materijal, postoje tehnički problemi u pregledu video materijala, nisu dostavljeni svi dodatni prilozi iz sadržaja teorijske obuke za gerontodomaćice ili kada video materijal uopšte nije stigao na mail adresu.

6. Zamena i vraćanje

Posto je u pitanju usluga u vidu teorijskog dela online obuke, bilo kakva zamena ili vraćanje nije moguća.

6.1 Zamena proizvoda

Zamena nije moguća zbog tipa usluge koja se kupuje. Video materijali nakon što se kupe ne mogu biti vraćeni.

6.2 Vraćanje proizvoda

Proizvod ne može biti vraćen. Ukoliko postoji bilo kakav problem sa dostavom video materijala, treba kontaktirati Agenciju NANA agencijanana[at]agencijanana.rs i prijaviti problem.

7. Povraćaj sredstava

Povraćaj sredstava nije moguć. Ukoliko iz tehničkih razloga video materijali ne stignu na traženu mail adresu, kontaktirati predstavništvo Agencije agencijanana[at]agencijanana.rs i prijaviti problem.

Opšti uslovi

Nakon prijema porudžbine putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši telefonsku potvrdu.
Nakon potvrde porudžbine od strane kupca, ista je neopoziva.
Za sve eventualne promene, prodavac je dužan da obavesti kupca.


Garancija kvaliteta
Web Prodavnica garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu.


Uputstvo
Poštovani korisnici, molimo Vas da pre kupovine obuke, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svakom kupovinom na našem sajtu, znači da ste pročitali uslove i da ste saglasni sa njima u potpunosti.

 

Agencija NANA S.V. garantuje kvalitet i originalnost robe koju isporučuje.
Cene na sajtu agencijanana.rs, iskazane su u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.
Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – stigao nepotpun video materijal, postoje tehnički problemi u pregledu video materijala, nisu dostavljeni svi dodatni prilozi iz sadržaja teorijske obuke za gerontodomaćice ili kada video materijal uopšte nije stigao na mail adresu.


Povraćaj sredstava online obuke nije moguć i za sve probleme koji se pojave u procesu pohađanja treba kontaktirati nadležnu službu u Agenciji NANA agencijanana@agencijanana.rs kako bi rešili problem sa video materijalima.

 

Poslednji korak poručivanja: Klikom na dugme “Poruči” dobijate automatsku e-mail poruku na osnovu koje Vas obaveštavamo da je Vaša porudžbina uspešno kupljena. Služba internet prodaje Prodavca će nastojati da u najkraćem roku proveri da li smo u mogućnosti da vam obezbedimo sve potrebne elemente za realizaciju obuke.

 

Ukoliko nismo u mogućnosti da vam obezbedimo nesmetano pohađanje teorijskog dela online obuke, primićete e-mail u kojem vas obaveštavamo da poručena usluga više nije raspoloživa, te da smo prinuđeni da vam otkažemo kupovinu. U tom slučaju porudžbenica neće biti realizovana.

Kako kupiti

Poručivanje se vrši popunjavanjem forme na sajtu koja je za to predviđena, ili telefonom.

 

Ukoliko ste se odlučili za kupovinu stavljanjem proizvoda u korpu, proizvode u korpi možete pregledati klikom na ikonicu „pregled korpe“. Kada se nalazite u korpi, možete isprazniti korpu, ažurirati korpu ili završiti kupovinu.

 

Da biste završili kupovinu potrebno je da u vašoj korpi kliknete na dugme “nastavite sa plaćanjem”. Sledeći korak je izbor načina na koji ćete završiti kupovinu. Možete kupiti kao gost, možete se registrovati kao novi kupac ili se možete prijaviti ukoliko ste već registrovani kupac. Postupak kupovine sastoji se od pet koraka:

 

Detalji za naplatu;
Proizvod;
Potvrda uslova korišćenja;
Načini plaćanja;
Kupovina.