Close

Rad u Nemačkoj

Kako iz godine u godinu raste potreba za medicinskim osobljem na području cele Nemačke jer se socijalne i zdravstvene organizacije nalaze u deficitu sa stručnim radnicima, tako se rodila potreba za zapošljavanjem ovih radnika iz drugih zemalja.

Agencija NANA sa preko 13 godina iskustva u oblasti socijalne zaštite i pomoći u kući starim licima, uspostavila je uspešnu saradnju sa nemačkim partnerima i razvila svoje poslovanje kroz posredovanje u zapošljavanju (licenca broj – 101-00-00180/2019-24 od 12.08.2019). Naš sistem i rad počivaju na profesionalizmu, poverenju i pouzdanom kvalitetu našeg celog tima. Na prvom mestu nam je oduvek bila sigurnost i zadovoljstvo kako zaposlenog lica tako i klijenta koji nas angažuje, zato našu strategiju ne menjamo i dalje. Svim zainteresovanim kandidatima (medicinskim sestrama i medicinskim tehničarima) nudimo proverena radna mesta u klinikama ili domovima za stare u Nemačkoj i pomoć pri završavanju potrebne dokumentacije za dobijanje radne vize (dobijanje diplome B2 iz Nemačkog, nostrifikacija diplome, komunikacija sa poslovođom i slično). Tu smo da Vam pomognemo, da Vas podržimo i da Vas uputimo na radno mesto koje će u potpunosti odgovarati Vašim potrebama i željama.

Ukoliko ste zainteresovani da svoju karijeru kao medicnski radnik započnete ili nastavite u Nemačkoj, pišite nam putem meila agencijanana@agencijanana.rs ili nas pozovite na broj telefona 060/3537-073 i informišite se o svim detaljima.

Prijava za rad u Nemačkoj