Close

Rekli su o nama

Slavica Trajković

- Koordinator gerontodomaćica

„U Agenciji Nana radim od 2010.godine. Veoma sam ponosna što sam deo tima i moram da istaknem da je rad u Agenciji dobro organizovan, radi se timski i ništa se ne prepušta slučaju. Za sve ove godine kao koordinator nisam imala primedbi od strane korisnika, već naprotiv, vremenom njihovo poverenje prema našem radu bilo je sve veće. Korisnici znaju da je naša pomoć iskrena i odgovorna. Posle razgovora, testiranja, obuke i prijema gerontodomaćica u Agenciju, nastavlja se i dalje stalna, svakodnevna saradnja sa svakom domaćicom na terenu. Koordinator svakodnevno prati i zajedno sa gerontodomaćicom rešava probleme na terenu, ukoliko ih bude. Veliko zadovoljstvo osećam što sam sve godine rada u Agenciji Nana, bila deo tima koji je pomogao velikom broju starih osoba u zadovoljavanju osnovnih životnih potreba i što smo mnogima pomogli da ostanu u svojim domovima, zahvaljujući podršci iz Agencije Nana.“

Radmila Milekić

- Socijalni radnik

„Veliko mi je zadovoljstvo što sam zaposlena u agenciji „Nana“ od 2013. godine. Ona je postavljena kao jedan dobar sistem, organizovana, sa preciznim protokolima – tako da nema lutanja u radu. To je važno jer nam je delatnost delikatna, složena i teška. Odnosi u kolektivu su odlični a to posebno raduje. Sve prinadležnosti iz radnog odnosa ostvaruju se u potpunosti i na vreme. Jednom rečju, lepo je biti zaposlen u „Nani“.“

Ivana Matović

- Gerontodomaćica

„Od 2014.godine kada sam krenula da radim, imala sam punu podršku zaposlenih, kako koordinatora, tako i stručnih radnika iz Agencije NANA. Podstiču me na stalno usavrsavanje i bolju komunikaciju sa korsinicima kako bih razumela njihove potrebe i mogla na pravi način da im pomognem. Ono što je meni od samog početka bilo najbitnije to je sigurnost i poverenje koje smo izgradili za sve ove godine i njihova posvećenost da mi u svakoj nedoumici pomognu“

Grozdanović Persida

- Korisnik, 1930. godište

"Prezadovoljna, bez vaše pomoći ne bih mogla da funkcionišem. Radujem se kada dođe dan, kada dolazi gerontodomaćica Marina. Ona je toliko dobra, ništa joj nije teško, sve što uradi,uradi od srca. Jedno divno stvorenje. Obradujem se kada čujem Marinin glas na vratima i vidim njen osmeh. Marina mi ulepša dan. Bez Marinine pomoći ne bih ništa mogla. Puno hvala Agenciji Nana što nam pomaže u svakom pogledu."

Zlatica Đurica

- Korisnik, 1952. godište

"Vaša pomoć je vrlo profesionalna, tačna, obaveštavate me na vreme. Ivana je vrlo uredna, vredna, osetljiva, brza. Pomogne mi u svim poslovima. Pomoć mi puno znači, jer zbog operacije i drugih bolesti, ne bih mogla da obavim najneophodnije poslove."

Latinka Petrović Perović

- Korisnik, 1933. godište

"Zahvalna sam, veoma Agenciji i Opštini što mi je pružena neophodna pomoć,koja mi puno znači. Imam najbolje mišljenje o Vama i organizaciji,na koji način radite i pomažete nama. Uvek brinete, pomoć gerontodomaćice mi puno znači i hvala što ste mi dodelili civilizovanu osobu sa kojom odlično funkcionišem."

Draga Dimić

- Korisnik, 1933. godište

"Jako sam zadovoljna uslugom Agencije NANA. Veliku pomoć mi čini spremanje i nabavka lekova i namirnica. Dragana je odgovorna i drčna, prija mi njeno prisustvo i mnogo mi znači"

Svetlana Katić

- Korisnik, 1938. godište

"Dragana mi dolazi u kuću, idemo zajedno u nabavku i šetamo i to je meni najbitnije jer mogu da prošetam. Znači mi jer nikada ne bih mogla sama da izađem. Mnogo je volim i jako mi prija kad nas dve pijemo zajedno kafu."

Đuro Basara

- Korisnik, 1954. godište

"Ova pomoć mi je jako bitna, jer sam sam. Kada mi Bisa dođe pomogne mi oko svega. Snalažljiva je i predusetljiva. Sa njom uvek oko svega mogu da se dogovorim."

Teodorović Ljubica

- Korisnik, profesor romanistike i novinar 1930. godište

"Samačko domaćinstvo od invalidske penzije, otežano kretanje. 2015.godine doživela sam tešku povredu ekstremiteta i preko opštine Stari Grad uspostavila kontakt sa Agencijom NANA iz Beograda, ugovornim partnerom opštine. Period korišćenja besplatnih usluga od 05.09.2015 do 31.08.2020.godine. Rekapitulacija: Glavni akteri pokretanja usluga soc zastite lokalne samouprave na osnovu statuta grada Beograda - Agencija NANA, započinje pre 12 godina svoj program pomoć u kući za stariju populaciju iznad 65 godina koji karakteriše: 1. Savremeni koncept soc zaštite; 2. Sjajno postavljena operacionalizacija posla koja se kontinuirano prati do dan danas u cilju dopune i usavršavanja; 3. Ukupna delatnost Agencije NANA licencirana od relevantnih nadležnih organa i službi; 4. Poseban akcenat stavljen na edukaciju izvršnog kadra gerontodomaćica čiji rad se konktinuirano prati; 5. 31.08.2020 istekao rok ugovora opštine Stari grad i Agencije NANA i korisnici su u jeku pandemije korona virusa lišeni njenih usluga; 6. Svoje elementarne potrebe u domaćinstvu rešavam sama privatno posredstvom licencirane agencije za posredovanje u zapošljavanju – Agencije NANA. Ovde se saradnja sa Agencijom NANA pokazuje izuzetno uspešnom.

Zaključak: Ukupna delatnost Agencije NANA na visokom nivou bez primedbi relevantnih organa, a uz izuzetno pozitivne ocene korisnika."